Velkommen til et slag på Re. Banen byr på flotte naturopplevelser og en uhøytidelig atmosfære.

Hull 3 - Fagrskinna (Foto: Arvid Vesetrud)

Re golfbane er en park/skogsbane bestående av 9 hull, som passer godt for dem med mindre erfaring, til tross for at vi har ett av Norges få par 6 hull. Vi har lett adkomst til banen, gode parkeringsforhold og flotte treningsmuligheter. Ikke minst ligger banen sentralt, med kort avstand fra Oslo, Horten og Tønsberg.

I tillegg til en stor driving range, har vi 2 puttinggreener til øvelse, den ene med tilhørende sandbunker, og et område som passer til mellomslag, pitching osv. Drivingrangen har både grasss og matteutslag.

Fra 2018 er rangeballer gratis for alle som vil prøve seg å drivingrangen. Vi låner også ut køller gratis for drivingrange og prøvespill.

Vi er stolte av våre flotte klubblokaler med mulighet for kurs/møter/arrangementer (kjøkken med alle rettigheter). Nyt en kopp kaffe og en vaffel i hyggelige omgivelser etter runden, eller se på vårt velutsyrt proshop.

Vi er en klubb for "folk flest". Du kan bestille starttid på Golbox hvis du vil, men de fleste dager går det an bare å møte opp på banen, stikke innom proshopen for å registrere deg og begynne å trene eller spille. Du kommer helt sikkert i snakk med andre golfere i dette trivelige og folkelige miljø.

Greenfee golf:

 

For greenfee priser se her.

 

  • Hvis du er sammen med et medlem kan du spille gratis første gang du er på banen.

Hvis du blir like glad i banen som vi er, og har lyst til å bli medlem, les mer om hvordan du går frem her.

 

Re Golfbane kan også tilby FOTBALLGOLF.

En Fotballgolfbane er anlagt som en integrert del av eksisterende bane og ble åpnet i mai 2017.

For mer info om FOTBALLGOLF se her.

For greenfee priser for fotballgolf se her.